سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقایسه عایق صوتی با عایق الاستومری

عایق های الاستومری در برابر برودت و حرارت به خوبی عمل کرده و جلوی هدر رفتن انرژی را می گیرند. عایق های صوتی از انتقال صدا جلوگیری می کنند. در مقایسه عایق الاستومری با عایق صوتی باید گفت که عایق الاستومری دوام کمتری نسبت به عایق صوتی داشته و ضریب جذب صوت در آنها خیلی کمتر است. همچنین برای مقایسه عایق الاستومری با عایق صوتی باید گفت ممکن است در بسیاری از موارد هزینه عایق الاستومری بیشتر باشد.

 

عایق صوتی را بیشتر بشناسید

برای به وجود آوردن محیطی آرام و جلوگیری از انتقال صدا لازم است که در ساختمان ها از فوم صداگیر استفاده شود. این نوع فوم که جذب کننده صوت می باشد به عایق صوتی معروف است. از عایق صوتی در محیط هایی مانند آپارتمان، منازل مسکونی، دفاتر کار و استودیوها می توان استفاده کرد. برای اینکه یک عایق صوتی بتواند به بهترین نحو عمل کند و یک عایق بسیار خوب باشد لازم است که دارای ویژگی جذب و شکست بسیار خوب صوت باشد. اگر یک عایق صدا کیفیت بالایی داشته باشد، می توان ضد حریق باشد و اگر حرارت بالا ایجاد شد، شعله ور نمی شود یا دچار چکه کردن نخواهد شد.

یک عایق صوتی خوب می تواند ویژگی های مختلفی داشته باشد. یکی از این ویژگی ها خود چسب بودن عایق است. نصب آسان، وزن کم، خاصیت آنتی باکتری، مقاومت بالا در برابر آلودگی های محیطی و گرد و خاک و مقاومت بالا در مقابل خوردگی از دیگر ویژگی های یک عایق صوتی با کیفیت می باشد. شرکت های مختلفی وجود دارند که عایق صوتی خود را با آخرین تکنولوژی ها و فناوری های روز دنیا تولید می کنند. عایق صوتی دو طرف صاف و عایق صوتی شانه تخم مرغی از انواع عایق صوتی هستند که در مقابل شکست و جذب صوت عملکرد بسیار خوبی از خود نشان می دهند. برخی از این نمونه ها را می توان به عنوان عایق صوتی حرارتی استفاده کرد. حال که درباره عایق الاستومری و عایق صوتی توضیحاتی دادیم، نوبت به مقایسه عایق الاستومری با عایق صوتی می رسد. در اینجا بررسی می کنیم که هر کدام از این عایق نسبت به دیگری چه مزایا و معایبی دارند.

 

مقایسه عایق الاستومری با عایق صوتی

یکی از موارد مهمی که برای مقایسه عایق الاستومری با عایق صوتی می توان بیان کرد، این است که عایق الاستومری برای گرما و سرما یک عایق مناسب است، اما به دلیل سلول بسته بودن آنها در مقابل صوت و بازتابش به خوبی عمل نمی کنند و از آنها صوت و بازتابش عبور می کند. بنابراین در مقایسه عایق الاستومری با عایق صوتی باید گفت مه چون در عایق الاستومری منافذ جذب صوت به کار نرفته جذب صوت را در مقایسه با فوم های سلول باز به میزان زیادی کاهش می دهند. در بیشتر این عایق ها هنگامی که صدا به آنها برخورد می کند یا صدا از آن عبور کرده و یا در محیطی که تولید صدا شده بازتاب خواهد داشت. می توان برای حل این مشکل روش های ترکیبی برای کم کردن صدا و انتقال صوت را به کار برد. اما این روش ها نیز ممکن است بهبود چندانی برای عملکرد صوتی این نوع فوم ها نداشته باشد.

یکی دیگر از مواردی که برای مقایسه عایق الاستومری با عایق صوتی در بحث صوت می توان به آن اشاره کرد، ضریب جذب صوت خیلی پایین این نوع عایق ها است. در عایق های سلول باز ضریب جذب له میزان 4 برابر جذب صوت در عایق های سلول بسته خواهد بود.

 

مقایسه عایق الاستومری با عایق صوتی از نظر قیمت

برای مقایسه عایق الاستومری با عایق صوتی می توان به بحث قیمت این دو نوع عایق پرداخت. مقادیری از این عایق ها که برای فروش ارائه می شود ممکن است از نظر اندازه با هم فرق داشته باشد که این موضوع روی قیمت تمام شده کار تاثیر خواهد گذاشت. در صورتی که از فوم سلول بسته یا همان عایق الاستومری استفاده شود، حداقل مقداری که در هر رول ورق است، 10 متر مربع بوده که این موضوع در متراژ های پایین ممکن است موجب افزایش قیمت شود.